2016. február 7., vasárnap

27. Fejezet*Kuba


Lea
Hallom, ahogyan az ajtó hangosan csapódik be. Remegő lábaimra állok, a könnyeimet, messze a nőiességtől, törlöm le a kézfejemmel, és sietek be a szobába. A tiszta ágynemű az ágyon van, de nincs áthúzva, és ez nyílván Harrynek köszönhető. 
A fürdőbe megyek, és olyan sebességgel zuhanyozom le, hogy még én is meglepődök magamon. A hajamat átfésülöm, és egy szoros kontyba fogom, aztán a neszesszerembe mindent csak hanyagul bedobálok, ahogyan a hálóban is a bőröndömbe. Azzal sem törődöm, ha valamit kifelejtek, nem érdekel. Egy short, és ing, amelyet pillanatok alatt magamra veszek, aztán a szandálomba is belebújtatom a lábamat, végül pedig a szemüvegemet csúsztatom az orrnyergemre, és óvatosan kipillantva az ajtón hagyom el a szobát. Nem a liftet, hanem a hátsó kijárathoz tartozó lépcsőt választom. Sietve szedem a lábaimat, így viszonylag tenyleg hamar leérek. Kisétálok az egyik kisebb utcán, és leintek egy taxit. A férfi kiszáll, és a csomagomat a csomagtartóba helyezi, én pedig beülök a járműbe. Olaszul közlöm vele, hogy a reptérre vigyen, aztán mind a két telefonomat kiveszem a táskámból. Lenémítom mind a kettőt, aztán a táskám rejtett zsebéből az útleveleimet is magamhoz veszem. A valódit mélyen elteszem, a másikat pedig figyelem, és a nevet ízlelgetem. Loren Adler. Tudtam, hogy használnom kell majd, de sohasem gondoltam, hogy ilyen hamar. Tudom, hogy magamnak köszönhetem, és a nagy számnak, a történteket, ahogyan azt is, hogy még mindig visszafogta magát. Még is fájdalmas nyomot hagynak a történtek bennem. Nem igazán fogom elfelejti. Az emlékek halvanyulni fognak, de eltűnni sohasem.
Figyelem, ahogyan kiérünk a városból, és közeledünk a reptér felé. A sofőr siet, amiért magamban halás is vagyok. Telefonokat visszateszem a táskámban, és próbálok nem agyalni, és nyugodt maradni. Semmire sem lenne jó, ha aggódnék. Tisztában vagyok azzal, hogy Harry, amint észreveszi, hogy nem vagyok ott a nyomomba ered, de nem könnyítem meg a dolgát. 
A reptér parkolójában kifizetem a fuvart némi borravalóval, aztan megfogom a csomagomat, és be is sietek a hatalmas épületbe. Mivel konkrét célom nincs, így az induló járatokat figyelem, amelyeket még könnyen, és hamar elérek. A jegyvasarló pulthoz megyek, elhadarom, hogy hova is szeretnék venni egy jegyet. A nő azt feleli, hogy szerencsém van, mert az utolsó helyet adja nekem. Rá mosolygok, de magamban sietettem. Amint a kezeim között van a jegy, melyet készpénzzel fizetek, már a másik pulthoz sietek, ahol leadom a poggyászom. Szerencsémre hamar túl jutok mindene, és a kapuhoz igyekszem, ahol várnom kell még egy keveset. 
A repülő fedélzetén kényelmesen helyezkedem el. Becsatolom az övemet, a táskám pedig a lábamhoz helyezem. Egyre jobban nő bennem a feszültség, ám amikor bezárul a gép ajtaja, és megkezdődik a felszállás, kissé megnyugszok. Telefonjaimat kikapcsolom, hátra dőlök és kitekintek az ablakon. Mivel az út hosszú lesz, így lehunyom a szemhejaimat az alvás reményében. 
Hamar, túlságosan is hamar riadok fel az álomképeknek köszönhetően. Remegni kezdek, a szívem őrületes tempót jár, és a hideg ráz. Felállok a helyemről, a táskámat magamhoz veszem, és a mosdóba vonulok. Bezárom az ajtót, a pultra támaszkodok, és a tükörképemet vizslatom. Zilált kinezetem nem éppen a legjobb. Kevés hidegvizet engedek a tenyerembe, megmosom az arcomat. Tökéletesen érzem, hogy Harry már tudja, hogy elhagytam. Tudja, hogy hátat fordítottam neki. 
Megtörlöm az arcomat, a papírt a szemetesbe dobom, és elhagyom a mosdót. Az egyik légiutaskiserőtől kérek egy palack szénsav mentes vizet, melynek a felét egy húzással szinte el is tüntetem. Törekszem a megnyugvásra, és a pihenésre is.

Izgatott lelkesedéssel lépek ki a meleg időbe a repülőtér területéről. Kuba az a hely, ahol remélem, hogy hosszadalmasabb időre elmenekülhetek Harry marka elől. Egy taxiba pattanok, és a legközelebbi hotelt kérem, amely kulturált is. A férfi segítőkész szerencsémre, és pár szórólapot a kezembe nyom. Átfutom a tekintetemmel mindegyiket, a választottammalna tetején nyújtom vissza neki, így már arra is veszi az irányt.
A telefonom rengeteg nem fogadott hívással van tele. Természetesen mind Harrytől. A másik készüléket is előveszem, majd kikeresem Niall számát. Nico még mindig nem érdekel, így figyelmenkívül hagyom a tőle érkezett üzeneteket. 
- Tudsz beszélni? - kérdezem, amint felveszi a készüléket.
- Merre vagy?
Hangja dühös, ideges és mérges egyszerre.
- Messze. Már hívott?
- Igen, éppen utánad nyomoz ő maga. Elhiheted, hogy meg akar találni, ha nem ránk bízza a dolgot. Mi a fene történt kislány?
- Túl nagy volt a szám és megerőszakolt - csuklik el a hangom. 
- Mi van? - szinte már felkiált. 
- Mindegy Niall, én ezt nem tudom folytatni. 
- Félsz tőle? Megütött?
- Nem tudom, nem.. Még magam sem döntöttem el. De muszáj volt eljönnöm. És nem, nem ütött meg.
- Megmondtam, hogy vigyázz magadra!
- Tudom Niall! Várj megérkeztem. Hívlak később!
- Rendben.
Bontom a vonalat, aztan kiszállok, fizetek és befele is igyekszem a hotelbe. A recepción kissé hosszadalmasan tudok bejelentkezni, de végül sikerül. Itt is az áll útlevelemet használom. Igyekszem mindenre odafigyelni, annak ellenére is, hogy tudom, Harry felforgatja utánam az egész világot.
A szoba kicsi, de számomra tökéletes. Egy hatalmas, kényelmesnek tűnő ágy foglalja el jelentős részét a szobának. A fürdő is megfelelő méretekkel rendelkezik, de felreteszek minden gondolatot, és vegignyúlok az ágyon. A kontyomat kibontom, a szandálomat lerúgom, és a telefonomból elkezdem kitörölni a nem fogadott hívásokat. Amint végzek a fürdőbe vonulok, ahol egy kellemes hűs zuhanyt veszek, aztán egy trikót és bugyit kapva magamra húzom be a sötétítőt, és dőlök be az ágyba, annak a reményében, hogy mindent elfelejtek.

19 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett :) Remélem Leanak lesz pár nyugodt napja,míg Harry rá talál,remélem megdolgoztatja :) Várom a következőt :) Puszi Kolett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szepen koszonom !! Orulok, hogy tetszett! Xx

   Törlés
 2. Ahhh imádom ezt a sztorit! Ez a kedvencem, az összes írásod közül�� nagyon kiváncsi vagyok mi fog kisülni Lea meneküléséből.
  Csak így tovább! ��X

  VálaszTörlés
 3. Juuuj de vártam már :) nagyon tetszett, és elég merész volt , hogy így elrohant, de tenyleg nem volt mas valasztasa. Annak ellenere hogy rendszeresen vannak uj reszek, mindig tukon ulve varom az ujakat!!! De be kell vallanom, szerintem messze ez a legjobb torteneted. Nagyon varom a kovetkezot, kivancsi vagyok, hogy Harry mikor talalja meg (remelem minnel elobb)! Puszi ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem te vagy az elso, aki szerint ezt irom a legjobban :) koszonom, aranyos vagy xx

   Törlés
 4. Ááááaaaaa...te lány hát ez megint nagyon cool lett. Remélem megkeseríted egy kicsit Harryt mert megérdemli. Alig várom a kövi részt.

  VálaszTörlés
 5. Ááááaaaaa...te lány hát ez megint nagyon cool lett. Remélem megkeseríted egy kicsit Harryt mert megérdemli. Alig várom a kövi részt.

  VálaszTörlés
 6. Rohadt jó lett :3 végre Lea egy kis időre elhagyta Harryt és addig Harry magába szállhat.Nagyon jó rész voét.Nem volt benne (szinte) semmi akció de talán ezért volt különleges.Csak így tovább :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szepen koszonom!! Orulok, hogy tetszett xx :)

   Törlés
 7. Uramisten!!
  Fantasztikus ,viszont majd érdekelne harrynek a szemszögéből egy kis rész :DD
  Kérlek hamar hozd a kovit!!!!!!!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mar jopar ember emlitette h szeretne... :))) koszonom xx

   Törlés
 8. Nagy jo!!!!!
  Majd lehetne egy picit hosszabbak a sztorik?
  Tudoom (vagyis inkább gondolom) hogy nagy munka egy ilyen remekmű megírása :)))
  Kérlek minél hamarabb jöjjön rész!
  Puszzi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Koszonom szepen!
   Telefonrol irok, es jelenleg három történetem van. Szoval, amennyi kitelik tőlem, annyit meg is teszek! Xx

   Törlés
 9. Te vagy a kedvenc blogosom!!
  Imadlak!! Várom következő részt!!!!!!:):)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon jó a blog és izgalmas ☺ várom a kövit ��

  VálaszTörlés
 11. Kérlek ezek után se változzon meg Harry én imádom hogy ilyen rossz:'DDDD De azért az nagyon durva volt hogy megerőszakolta:/ Leánaki igazán kijárt ez a pihenés:) most ez a kedvenc blogom:) és te vagy a kedvenc íróm♥♥

  Niki xx

  VálaszTörlés
 12. Most találtam rá (erre) a blogodra, és el kell mondjam, hogy fantasztikus!😍 A Nascar után nem hittem, hogy lehet jobb, de be kell valljam, ez valahogy jobban tetszik, mind Harry, mind Lea karaktere miatt. Megmondom őszintén, amikor az első pár részt olvastam, teljesen másra számítottam, de úgy tűnik, meg tudsz lepni! Eme rész után én is azt szeretném, hogy Harry picit dolgozzon meg azért, hogy megtalálja Leát. Meglepődtem, hogy tényleg képes volt megerőszakolni, hiszen ha szeretné, valószínűleg akkor sem tudta volna meg tenni, nekem pedig nagyon az jött le, hogy Harry szereti Leát. Igazából nem lepődnék meg, ha Lea terhes lenne (személy szerint még nagyobb élvezettel olvasnàm), ami jgazán felkavarná a szálakat, nem gondolod?😁 Mindenesetre nagyon várom az új részt, ami amúgy milyen időközönként is érkezik?😁 Siess vele, mert nem bírok magammal (így is egy éjszaka alatt olvastam ki ezt a blogot)!❤️
  All the love
  xx
  B.

  VálaszTörlés

Szkielet Smoka Panda Graphics