2016. január 31., vasárnap

25. Fejezet*Olasz reggel

A vállamat édes csókok borítják be. Kissé mozgolódni kezdek, és még közelebb férkőzök a mögöttem fekvő férfihoz, akinek a karjai szorosan ölelik körbe a derekamat. A trikóm vékony anyaga alá csúsztatja a kezét és a hasamon kis köröket kezd el rajzolgatni. Fenekemhez nyomja az ágyékát, s a nyakamhoz dugja az arcát. Ha nem lennék tudatában annak, hogy ki is ő, akkor még olyan gondolatok is megfordulnának a fejemben, hogy egy tinédzserfiú fekszik mögöttem, aki a reggeli vágyával küszköd. 
Kezemet az övére csúsztatom és egybefonom az ujjainkat. Ajkai ismételten megérintik az arcom bőrét, mire az én torkom mélyéről egy jóleső nyöszörgés szökik ki. 
- Jó reggelt, baba - mormogja a nyakamba a szavakat, én pedig elmosolyodok. 
- Neked is - hangom nagyon halk.
- Ideje lenne felébredni - kezét a lábaim közé csúsztatja, egyenesen a bugyim anyaga alá, mire én felnyögök. - Imádom, amikor így vársz már kora reggel. 
- Mennyi idő van? 
- Annyi, hogy még akár kétszer is eljuttathatlak a csúcsra. 
- Harry, mostanában túl nagy az étvágyad - mutatok rá a dologra, melynek köszönhetően egy mélyrőljövő nevetés hagyja el a formás száját, amelyet meg akarok csókolni. 
- Ne várd, hogy melletted felébredek, és már ki is kelek az ágyból, hogy munkának lássak. 
- Pedig ez lenne a normális. 
- Úgy tűnik, hogy eléggé más meglátásunk van a normális kifejezéssel kapcsolatban - mormogja a nyakamban, mire megfordulók az ölelő karok között.
- Meglehet. 
Végre vele szembe fordulok, a kezem felkúszik a hátán egészen a hajáig. Beletúrok, az arcomat pedig felfelé fordítom, így a szánkat csupán centik választják el egymástól. Meleg lehelete megérinti az érte sóvárgó ajkaimat, a gerincem mentén pedig a hideg fut végig. Igyekszem közelebb vonni magamhoz, ő pedig egy pillanatig sem ellenkezik. Végigsimít a számon az övével, kis puszit is hagy rajta, míg az ujjai a csípőm bőrébe marnak. Pillanatok leforgása alatt találom magamat a csípőjén ülve. Az ágyékát tisztán érzem magam alatt, és a percekkel elhangzott szavak már is az értelműket vesztik. Szánk mohón kapcsolódik egybe, a keze mindenhol ott van, az erekcióját pedig a már várakozó ölem ellen nyomja. Ajkai között hal el nyögésem, amelyet ő ki is használ, és elkezd a fehérneműmtől megszabadítani. Hirtelen ébred bennem a felismerés és távolodom el tőle. 
- Mi történt?
- Tudod te is, csak kihasználni próbáltad a kótyagosságomat!
- Baba, te is tudod, hogy nem tennék ilyet soha.
- Ismerlek Styles - bököm meg a mellkasán.
- Lógva hagysz? - nyög fel fájdalmasan, ahogyan én lemászom róla.
- Igen - felelem, és az órára pillantok, amely az éjjeliszekrényen van. - Fél óránk van, hogy a megbeszélésedre odaérjünk!
- Baba, feleslegesen aggódsz - sóhajt fel.
- Nem, nem aggódom feleslegesen. Megyek készülni.
- Ugyan, Lea, ne legyél ennyire pontos - ül fel. - Én vagyok a befektető, annyit kések amennyit csak akarok!
- Ne legyél már ekkora öntelt barom - nevetek fel. - Elmegyek zuhanyozni.
- Minek neveztél?
Erőteljes hangon kérdezi, és pedig felsikítok, amikor már a karjaiban visz be a fürdőszobába, egyenesen a zuhanykabinba.
- Ne csináld, Harry!
- Ugyan, te is akarod - rántja át a fejemen a fehér trikómat.
- Nem! Bírd ki, csak pár nap.
- Kibaszottul meg akarlak dugni, Lea! - lép közelebb, és a csempének taszít. - Feszült leszek, és szükségem van a veled lévő intimitásra.
- Wáó! Ilyen bókot sem kap mindennap az ember - fonom kezeimet a nyaka köré. - De most akkor is nemet kell mondanom.

*

A hatalmas tükör előtt állva teszem fel a nyakláncomat, majd a cipőmbe is belebújok, és a hajamat szorosan egy copfba fogom a fejem tetején.
- Csinos - lép mögém Harry, és átöleli a derekamat. - Bár a cipőddel nem igazán tudok mit kezdeni.
- Nekem tetszik - teszem fel a napszemüvegemet is. - Indulhatunk?
- Már negyed órás késésben vagyunk. Azt hiszem, hogy ideje lesz - bólint, és a nyakamba csókol.
- Te mondtad, hogy ráérünk - mutatok rá a valóságra.
- Igen, ráértelek volna magamévátenni.
- Oké, indulj meg arra - bökök a bejárati ajtóra, mire megragadja a kezemet és már kifelé is vezet.
Szorgosan követem az aulán át egyenesen ki a parkolói, ahol is az autónk várt ránk. Harry udvariasan kitárja előttem az ajtót, én pedig beszállok. Ő is csatlakozik hozzám, majd indul is, és igazi olasz temperamentummal kezd el behajtani a forgalomba.
- Lea, te nem tarthatsz velem a megbeszélésen - pillant rám egy lámpánál.
- Mi az, hogy nem tarthatok veled? - vonom kérdőre azonnal.
- Csak férfiak lesznek jelen, Lea. Nem vihetlek oda. Komolytalan lenne az egész.
- Úr isten, a kibaszott huszonegyedik században élünk! - kissé talán hangosabban mondom a kelleténél. - A maffia nem engedi a nők jelenlétét a megbeszéléseken?
- Lea! - kiált fel. - A kibaszott életbe, megmondtam, hogy ne emlegesd ezt.
- Oké, legyen, ahogy akarod - szállok ki, amikor már zöldre vált a lámpa.
- Szállj vissza az autóba! - parancsol rám, de én csak hátat fordítva neki sétálok el az autók között, akik dudálnak.
A férfiak megnéznek, és jól esik, amikor egy-egy mocskos olasz megjegyzést tesznek, de nem érdekelnek. Tovább megyek, és befordulok az utcába. Szinte hisztérikusan rontok be a szállodába, és igyekszem fel az emeletre. A telefonom megszólal, de én rá sem hederítek. A hálóba lerúgom a cipőmet, megszabadulok a ruhámtól, és fehérneműben leülök az ágyra, ahol a hotel étlapját kezdem el szemlélni. A telefonom csengőhangja újra megtölti a csendes szobát, de csak tovább nézegetem a kínálatot, míg ki nem választom a megfelelőt.
Amint megrendelek egy kiadós reggelit, a fürdőbe vonulok, ahol a nyakláncomat a szekrényre helyezem, a hajamat kontybafogom, és a melltartómtól is megszabadulok, s visszabújok a trikómba, amelyet az éjszaka viseltem. Alulra egy rövidnadrágot húzok, amíg a reggelimet meg nem hozzák.
- Mi van, Harry? - veszem fel a már sokadszorra megszólaló telefonomat.
- Neked is jó reggelt napsugár.
- Niall? - döbbenek meg a hang hallatán.
- Hé, egyedül vagy?
- Ennyire felelőtlennek nézel? - sóhajtok fel, és az ajtóhoz sétálok, amely felől kopogás hallatszik. - Jó napot - köszönök, és beengedem a pincért, aki betolja a kocsit. A kezébe nyomok egy kevés pénzt, mire hálásan távozik.
- Merre jár?
- Reggel közölte, amikor elindultunk, hogy nem tarthatok vele valami megbeszélésre. Aztán elmondtam pár dolognak a kibaszott maffiáját, és otthagytam a piros lámpánál.
- Hogy mit csináltál? - röhög fel. - Még ilyet se hallottam, hogy faképnélhagynák Stylest.
- Hát, velem elég sokszor fordul elő - ülök le, és az ágy széléhez húzom a kocsit.
- Az életeddel játszol - sóhajt fel.
- Miért hívtál, Niall? Egyáltalán honnan van meg a számom?
- Nico mondta, hogy nézzek utánad.
- Nem érdekel az a paraszt - sziszegem. - Nem ő él vele együtt, de parancsolgatni tud.
- Hagyjuk is - mondja. - Hogy érzed magad?
- Fel tudnám falni a világ összes kajáját - nevetek. - És ez a majom is még idegesít. Remélem, hogy nem mostanában jön vissza.
- Tudod, hogy Harry nehezen enged el téged. A múltkori műsorodat követően még csodálkozom, hogy életben vagy. Az irodában azt hittem, hogy előveszi a fegyverét...
Köhögni kezdek, és innivalóért nyúlok.
- Hogy mi?
- Kiakadt, amikor az asztalon meglátott, Lea. Mit vártál?
- Hát mondhatjuk, hogy elővette... - kuncogok.
- Lea, nem vagyok kíváncsi a szexuális életetekre. Mi azért vagyunk, hogy lebuktassuk! - mutat rá a dologra.
- Niall, elég hosszú ideje vagy mellette, de még mindig nincs semmi kézzelfogható dolog. Szerinte pár hónap alatt én mit tudok kiszedni belőle? Muszáj elhitetnem vele a dolgokat.
- Én nem azt mondom, hogy ne használd ki, és élvezd az életet, csak légy észnél, kérlek.
- Rendben.
- Most mennem kell, de hívlak, aminkor csak tudlak - mondja. - És kérlek, vigyázz magadra! Rendes csaj vagy, nem érdemled meg, hogy egy ilyen seggfej nyírjon ki.
- Kösz Niall, nagyon rendes vagy.
Leteszem a telefont, és minden figyelmemet a kiadós reggelinek szentelem, amely csábítóan van kipakolva elém, a kis kocsira.

csoport: Alexa S. blogs

5 megjegyzés:

  1. Váó már alig vártam ezt a részt.
    Styles otthagyták húha erre kíváncsi vagyok mit Fog reagálni ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Hát tudod borzolni s kedélyeket az biztos :) Nem gondoltam volna hogy Niall a beépített emberük,és azt se nagyon hiszem hogya Harry nem tudja ki az aki át akarja verni vagy csak csőbe húzni, vagy tényleg van egy ikertestvére :) :)
    Kíváncsi vagyok Lea mit fog kapni és hogy Harry mennyire is lesz kiborulva miatta :)
    Várom a következőt :)
    Puszi :)

    VálaszTörlés
  3. Ennél jobb születésnapi ajándékot nem is kívánhatnék, mint egy új részt a kedvenc blogomba :) Nagyon szépen köszönöm! (Tudom, hogy az én szülinapom eltörpül Harryé mellett) Most írok először és nem is tudom mit kellene írnom...egyszerűen imádom bármit írsz, csak úgy falom a sorokat és fejezeteket. Szeretem, ha egy nehéz nap után felnézek fb-re és látom, hogy új rész van valamelyik blogom. Nem tudom, hogy lehetsz ekkora tehetséggel megáldva, mert egy olyan másik blogot sem találtam még a magyar blogok között, ami ilyen igényes lett volna vezetve. Persze néha becsúszik néhány helyesírás hiba, de őszintén kit a francot érdekel, ha ilyen fantasztikus történeteket olvashat. Egy szó, mint száz, nagyon nagyon szeretem amit csinálsz és csak így tovább!! :)
    Reni
    Ui: nagyon várom a könyvedet, az elsők között leszek, akik megveszik, ha megjelenik :D

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Regen irtam mar, mert annyi gondolat volt a fejemben es vartam a megfelelo alkalomra. Az elejen azt hittem, hogy Harry vegig goromba lesz, mindent rakenyszerit Lea-ra es, hogy tenyleg ugy fog viselkedni mint egy maffia vezetoje, ehelyett kellemeset csalodtam, mert sokkal jobb igy ahogyan te irod le, pont jokor lesz duhos jo helyen es ezt imadom :D bar nem tudom, hogy csak en vagyok e igy vele, de engem Lea neha idegesit, hogy mindenen kiakad, de aztan atgondolom az o szemszogebol es mar is megertem :D kedvencem mind kozul ez a torteneted es szerintem ez all a legkozelebb hozzam es ugy is erzem, hogy ezt irod a legjobban! Nagyon varom a kovetkezo reszt es kivancsi vagyok sok mindenre most mar!!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.