2016. február 4., csütörtök

26. Fejezet*Feledésbe merülő lélegzet


Lea
- Lea!
Egy hang, amelyet későbbre vártam. Egy hang, amelynek tulajdonosára kíváncsi sem vagyok. Egy hang, amely egyre jobban közeleg. A zuhany kissé elnyomja, de sajnos még így is tökéletesen hallom. Leöblítem hajamról a habot, és nagyokat pislogok, amikor a fürdőszobának az ajtaja erőteljesen csapódik ki. Megrezzenek, és a tekintetem egy dühös szempárral találkozik. Mezítláb, farmerben és ingben van, de nem sokáig. A földre dobja az ingét, aztán a nadrágját a bokszerével együtt tolja le. Az üveg kabinnak az ajtaját kinyitja, és határozottan lép be mellém. Maga mögött behúzza, én pedig a csempének dőlök.
- Mit képzelsz magadról? - sziszegi az arcomba. - Egész nap azon aggódtam, hogy hol a picsában lehetsz!
- Szerinted egy idegen városban merre mennék? - fonom a mellkasom előtt egybe a kezeimet. 
- Ne takargasd magad - korhol, és elveszi a kezeimet.
- Megint másfelé tereled a szót - döntöm a fejemet a falnak. - Milyen volt a megbeszélés?
- Gondolod, hogy oda tudtam figyelni? - támaszkodik meg a fejem mellett. - Mindenféléről pofáztak, de nekem csak folyton rajtad járt az eszem. Hova mentél?
- Ide, Harry! Szerinted hol lettem volna? Itt ültem a szobánkban, és olvastam. Amúgy is fájt a hasam, úgyhogy jól esett a pihenés - mondom, és szerencsére még hazudnom sem kell.
- Soha többet ne merj faképnél hagyni, mert kibaszottul nem állok jót magamért a következő ilyennél.
- Egyszer már említettél valami ilyesmi, rémlik?
- Ne baszakodj velem - kap fel a derekamnál fogva, a lábaimat pedig reflexszerűen fonom a csípője köré.
Ajkai lecsapnak, és keményen a számba csókol, míg  keze mindenütt ott van. A szívem őrületes tempót diktál, a lélegzetem szabálytalan, és minden porcikám csak őérte sóvárog. Bármennyire is igyekszem tagadni, a kemény szavai teljesen az őrületbe kergetnek, aztán hirtelen visszarántanak, és megsemmisítve csap le rám, kegyetlen módon. Élvezem, és még többet akarok belőle, abból a forrón csókoló ajkakból, a buja nyelvéből, és a kezei szorításából, amelyek néha nyomot hagynak a bőrömön, ezzel másnap emlékeztetve arra, hogy szenvedélyes éjszakát töltöttünk el együtt.
- Meg akarlak dugni - mormolja a számba, én pedig a fogaimmal megkapom az alsó ajkát.
A vér fémes, sós íze azonnal átjárja a számat. Nyelvemmel megnyalom a felszakadt bőrnél, ám mielőtt bocsánatot kérhetnék, meredező péniszével végigsimít rajtam, és határozott mozdulattal temeti el magát bennem. A szó a torkomon akad, a levegővétel feledésbe merül. Ujjaim bátran ragadják meg a nedves tincseit, és meg is húzom, ahogyan a csípője újra és újra találkozik az enyémével. Olyan erővel szorítom a combjaimmal, hogy elgondolkozom egy pillanat töredékéig, hogy fájdalmat okozok-e neki.
Hamar e kép elhagyja az elmémet, és a meleg párának érzése ájulásig repít. Melegem van, a forró víz még mindig folyik, Harry pedig keményen mozog bennem. Szorosan megmarlokom a vállát, és a nevét nyöszörgöm erőtlenül.
- Harry.. - hangom nagyon halk, de a zuhany hangja még jobban elnyomja.
- Baba - mormogja, és a szemeimbe próbál nézni, melyek már félig lehunyva vannak. - Lea - hangzik a nevem újra és újra, de én semmit sem felelek, ahogyan a sötétség magával ragad.
Fekszem a karok ölelésében. A víz hangja még mindig hallatszik, és a szívem dobogása is visszhangot ver a zuhanykabinban. Lassú pislogásokkal igyekszem felmérni a környezetet. Harry biztosan tart az ölébe, álla a fejem búbján pihen, és lassan ringat. Megmozdulok finoman, mire ő is mocorogni kezd.
- Baba - suttogja, és az állam alá nyúl, hogy az arcomat felé fordítsam. A pillantásunk találkozik. Mélyen felsóhajt, és a karjait körülöttem még szorosabbra fonja. - Megijesztettél.
- Mi történt? - ülök feljebb, és a nyakába temetem az arcomat. A meleg víz ér bennünket, a hajam a nedves bőrömhöz tapad, ahogyan Harrynek is a sajátja. Kisimítom az arcából a kusza tincseket, és a mellkasára helyezem a kezemet.
- Elájultál. Megijesztettél - ismétli meg, és a száját egy pár másodpercig az enyémre nyomja.
- Sajnálom - puszit hintek az izmos mellkasára, az egyik fecske tetoválására.
- Mosakodjunk meg, és menjünk a szobába - motyogja a nyakamba. - Felállítalak - informál, és segít feltápászkodni.
Ő is csatlakozik hozzám, és a hátamhoz simulva nyúl ki a tusfürdőmért. Keveset nyom a tenyerébe, felhabositja, és elkezd megmosni mindenhol. Élvezem, ahogyan az enyhén érdes, férfias kese az én puha bőrömhöz ér, és beledörzsöli a narancsos illatú habot. Ezután én nyomok a saját tenyereimbe a férfias illattal rendelkező folyadékból, és dörzsölöm be az izmos testébe. Végig az arcomon van a szeme, és egy pillanatra sem engedi el a csípőmet.
- Mind a ketten megfelelően tiszták vagyunk - mormolja, elkapva a csuklómat, amely már a csípőjénél jár.
Elnyúl mellettem, és a zuhanyfejet leveszi, és leöblití magáról a habot. Elzárja a zuhanyt, kitárja a kabin ajtaját, és a testem köré teker egy törülközőt. Ahogyan elhagyom a zuhanykabint, a hajamra is teszek egy törülközőt, míg átnyújtok egyet Harrynek is, aki megtörölközik, felakasztja, és a csaphoz sétál. Mögöttem áll, kezei a derekamon vannak, ajkai a nyakam bőrén.
- Jobban vagy? - hangjában némi aggodalmat vélek felfedezni.
- Igen, csak meleg volt benn - felelem, és lassan felé fordulok. - Rendben vagyunk?
- Nem, nem felejtek, és amint jó állapotban leszek, visszatérünk a dologra.
- Csezd meg - sziszegem az arcába, és elhagyom a fürdőszobát.
- Lea!
- Pofa be! - fordulok hirtelen vele szemben. - Hát nem tudod felfogni, hogy mennyire is irritál, hogy így próbálsz uralkodni rajtam?
- Nem akarom, hogy bajod essen!
- Felnőtt nő vagyok. Eljöttem New York-ból, egyedül voltam, amíg össze nem találkoztunk.
- Elfelejted, hogy megerőszakoltak! Az isten szerelmére! Egy nő ilyenkor hosszú ideig érinthetetlen, egy nő, ilyenkor magába zuhan és kerüli a férfiakat.
- Egy nő, egy erős nő, nem hagyja legyőzni magát a kibaszottul elcseszett férfiakkal szemben! Egy nő nem futamodik meg holmi maffiával, maffia vezérrel vagy bármi hasonló szarral szemben. Egy nő feláll, és elsétál, hogy annak a mocsoknak a képébe mosolyoghasson, aki megalázta, és megpróbálta elhitetni vele, hogy semmit sem ér! És te meg elfelejtetted, hogy téged azonosítottalak? Hogy én téged láttalak? - hangom már olyan erős, erőteljes és hangos, hogy még én is megijedek a szavaimtól.
- Ha én megerőszakoltalak volna, már a föld alatt lennél - ragadja meg a hajamat, amelyről időközben leesett a törülköző. - Sohasem hagyok magam után nyomot, bármit is teszek, tiszta kézzel hagyom el a helyszínt.
- Szar munkát végeztél akkor, mert itt a lány, és nem fogja vissza magát.
- Nagyon feszegeted a dolgot - megrántja a hajamat. - Esetleg kíváncsi vagy, hogy milyen is lenne, ha megerőszakolnék egy lányt? - egyik kezével még mindig a hajamat, másikkal az államat fogja, az ajkai érintik a bőrömet, a tekintete pedig dühvel van telve. - Érezni akarod, ahogyan a saját örömömre használom azt a törékeny testedet? Másnap látni akarod a zúzódásokat a testeden, amiket az ujjaim okoznának neked? Érezni szeretnéd a sajgó fájdalmat, amely hosszú ideig elkísér? Esetleg a lelki traumára vágysz, és minden nap újra rettegni akarsz, hogy mikor is teszem meg újra? Persze, ha egyáltalán életben hagylak, baba.
- Rohadj meg - a szemeibe nézve mondom.
Bármennyire igyekszik, nem tud megfélemlíteni. Nem tudja elérni, hogy rettegjek tőle. Ő is csak egy férfi, aki azt hiszi, hogy a hatalma mindenhova elér. Abban a tudatban van, hogy a nők csak tárgyak, akiket a kedve szerint használhat ki. Ostoba, ha úgy gondolja, hogy félek tőle, és a mocskos szavai tartalmától.
Felkiáltok, amikor a hajamnál fogva rángat az ágyhoz, a törülközőt lerántja a testemről, és meztelenül az ágyra lök. A lábaimat kezeivel feszíti szét, és közéje fészkeli magát. Érzem az erekcióját, de egyáltalán nem vágyom rá.
- Engedj el, Harry - próbálom eltaszítani magamtól.
- Te harcoltad ki. Folyamat erről beszélsz, hiába mondom, hogy fogd be az a csinos kis szádat - a kezeimnél fogva feljebb húz az ágyhoz. - Kiprovokáltad, Lea. Te akartad, megtudod, most valóban megtudod, hogy nem és dugtalak meg egy mocskos sikátorban.
Szavaival szinkronban csapódik belém, én pedig a váratlanság, és a keserű fájdalom miatt felkiáltok. Egyáltalán nem vágyom rá, semmilyen kapcsolatra sem vele. Megragadom a haját, és amilyen erősen csak tudom, meghúzom. Felordít, majd hirtelen perdít rajtam egyet, és a hasamon találom magamat. A kezeimet a hátamon fogja le, és úgy hatol belém. Őrjítő fájdalom tör rám. Máskor is megesett már, hogy vadabbak voltunk, de a jelenlegi helyezte nincs szó. Még így is gyengéd, érzem, hogy visszafogja magát, és némán fohászkodom magamban, hogy ne vegye fel még jobban a tempót.
Egyik kezével újfent a hajamba markol, de a mozgásán kicsit sem finomít. Nyögései betöltik a szobát, aztán érzem, hogy a rohamos ritmus el is juttatta a beteljesüléshez. Pár pillanatig mozdulatlan marad, aztán kihúzódik belőlem, elenged, majd megérzem, ahogyan a leszáll az ágyról. A könnyeim beszennyezték az ágyneműt, aztán eszembejut más is. Fájdalmas nyögés hagyja el a számat, ahogyan megmozdulok, és a fehér ágyneműn a vérem nyomát pillantom meg. Tisztában vagyok azzal, hogy mi is az egyik oka. A mentruációm. De a bennem lévő égető fájdalom biztosít arról, hogy valóban kemény volt velem, és a vér a durvaságának is köszönhető. A combom, az ölem, minden a vér nyomaival szennyezett.
- Új ágyneműt kérek. Styles - morogja a szállodai telefonba, és lecsapja a kagylót. - Menj, szedd rendbe magad - rám sem néz, csupán a fürdőbe, hogy magát is rendeszedje.
- Undorodom tőled - motyogom, ám a tekintetét nem kerülöm, amikor rám néz. Még mindig az ágyon ülök, a testem fedetlen, és sajog, ahogyan a szívem is.
- Remek - bólint, és visszafordul, hogy megtörölje magát.
Nézem, ahogyan egy bokszerbe bújik, majd lassan öltözködni kezd. Az ingét begombolja a szokásos hanyagsággal, aztán átturja a haját, amikor kopogás töri meg az uralkodó csendet. Rám néz, de az arca érzelem mentes.
- Menj be a fürdőbe - parancsolja.
- Minek? Méltoságom már úgy sincs - rántok vállat, és úgy ahogy vagyok kisétálok a balkonra, ahol egy napozóágyra fekszem. A mellkasomig húzom a térdeimet és a könnyeimnek végre némán utatengedek.
- Lea - mondja a nevemet, ahogyan kilép az erkélyre. - Ne sajnáltasd magad. Te nem tudtad befogni a szádat. Elhiheted, hogy ez még semmi nem volt, ahhoz képest, amit művelni tudnék veled. És nézd a jó oldalát. Életben vagy, bár sohasem lehetsz nyugodt - guggol le elém, és a szemeimbe néz.
- Rohadj meg. Gyűlöllek.
- Állj be a sorba - nyom egy csókot a homlokomra, majd hátat fordít. - Ne várj meg.

csoport: Alexa S. blogs

7 megjegyzés:

  1. Úristen...erre nincsenek szavak!!!!Fantasztikus rész lett Alexa :) felfoghatatlan hogy mennyire ügyes es tehetséges vagy :) csak gratulálni tudok :) bármi amihez hozza kezdesz az mind tökéletes :) köszönöm neked ezt az élményt :) xxx

    VálaszTörlés
  2. Ó te jó ég nem találok szavakat :) Nem gondoltam volna hogy Harry tényleg megteszi hogy megerőszakolja Leat, nagyon sajnálom őt remélem több ilyen nem lesz, nem szeretem ahol ilyen van a történetbe, de ez még viszonylag lightos verzió volt( ha esetleg lesz durvább majd becsukom a szemem, mert úgyse bírnám megállni hogy ne olvassam el :) )Nagyon várom a következőt, remélem Harry fejébe is beletudunk látni :)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
  3. Kedves Alexa S.!

    Félve írom a következő sorokat, mert bizonyára az olvasóid meg fognak kövezni, vagy legalábbis el fognak mindenek mondani, de muszáj leírnom a gondolataimat, mert tudom, hogy csak emésztene belülről.
    Először is szeretném leszögezni, hogy már a legelső történeteid óta követlek, voltak regényeid, amiket imádtam, voltak olyanok is, amiket csak szerettem, mert tényleg van tehetséged az íráshoz, szépek a leírásaid és a párbeszédek is rendben vannak, miközben nincs bonyolult cselekmény felépítés.
    Azt hittem, hogy szerettem ezt a történeted is, azonban a fenti fejezet második fele megtört bennem valamit, de kérlek hadd magyarázzam meg. Mindig is csodáltam azokat az írókat, akik éreznek magukban kellő bátorságot, hogy egy kemény témához hozzá nyúljanak, mert véleményem szerint ott nagyon sok lelkierőre van szükség, hogy megfelelően éezékeltessük azt a lelki szenvedést, amit az áldozatban kering - hisz a környezetet leírni annyira nem nagy feladat, mint egy érzelmi kínlódást. A verbális bántalmazást is nehéz feldolgozni, nemhogy a valódit. Manapság nagyon menő - Szürke ötven árnyalata óta - a rossz fiúk szerepeltetése, azonban véleményem szerint ennek a dolognak is vannak bizonyos határai. Vegyük például Jay Crownover regényének "Rule"-ját, aki olvasta szerintem mindenki rögtön megkedvelte a lázadó, megnemértett tetováló rosszfiút, vagy például ott van Anna Todd "Hardin/Harry"-je, aki a maga bunkó, tapló, szemét kőfalain túl egy kedves és odaadó szerető srác volt. Halványan a történeted Harry-je egy kicsit ráemlékeztetett, a maga birtoklásmániája miatt, de arra nem emlékszem, hogy bármelyik főhős is megerőszakolta volna azt a lányt, akibe állítólag szerelmes vagy legalábbis érez valamit iránta. Kezdem észrevenni, hogy a normális pasik (most nem a bonbont és rózsát raktározó nemlétező egyedekre célzok) kezdenek kiveszni a szórakoztató irodalomból. Nem állítom, hogy ez nagyon rossz lenne, mert vannak jó oldalai, hisz a jó kislányokat mindig vonzották a rossz kisfiúk. Azonban sajnos vannak olyan írók, akik néha átlendülnek a ló túloldalára, sajnos úgy érzem veled is ez történt (kérlek ne vedd sértésnek, mert nem annak szántam). Tudod, amikor beleakadok ilyen regénybe elgondolkodok azon, hogy vajon mi járhatott az író fejébe az adott jelenet írásakor. Hogy vajon belegondolt-e abba, hogy, akivel hasonló történt az hogy érezheti magát, amikor olvassa az alábbi részletett. Vagy, hogy az író át tudja-e érezni a helyzet súlyosságát, főleg manapság, amikor e téma sajnos elég erősen jelen van az életünkben. S vajon a főszereplőt (vagyis az írót) mi veheti rá, hogy megbocsásson egy olyan embernek, aki igaz elég sajátos módon, de elhitetti az áldozattal, hogy szereti mégis képes a lehető legembertelenebbül bánni vele. Vajon belegondoltál-e már abba, hogy milyen lehet annak a lánynak olvasniai az egyik kedvenc internetes szerzőjének azt a történetét, amiben olyan dolgok játszódnak, ami vele is megtörtént, pedig már élt benne a remény, hogy a fiú már nem tud több rosszat elkövetni a lány iránt.
    Mert tudod a való életben az ilyet nem lehet megbocsájtani, mert olyan sebeket okoz, amik igaz láthatatlanok, de az utolsó lélegzetvételig kinzóan rágcsálják belülről a lelket. Én csak el akartam mondani a véleményemet, mégegyszer hangsúlyozom, nem bántásból születtek a mondataim. Lehet, hogy kúsza lett és néha érthetetlen, ezért utólag bocsánatot is kérek és bízom benne, hogy nem haragszol rám.
    S sajnos én nem köszönöm, ezt az élményt!

    Üdvözlettel: K

    Ui.: A megszokottnál és a minden happy-nél sokkal másabb, és én úgy érzem, hogy nem a jó irányban.

    VálaszTörlés
  4. Kedves elottem szolo!
    Alexa el is mondta h aki kényelmetlen erre a témára vagy tul durvanak találja ne olvassa el...nyilvan akivel tortent ilyen eset nem olvassa el. Amikor elkezdtem fanfictionokat olvasni akkor csak olyanokat olvastam akik be hires valamelyik fiu, aztan összejön egy lánnyal a tortenet 10.részében pedig osszehazasodnak.Ez a tortenet (to the moon and back) sokkal valosagosabb mint ezek a habos-babos tortenetek...
    Egy ilyen bantalmazast nem lehet szepen leirni szoval nem ertem mi tört meg benned ,szamithattal volna erre szerintem.
    A velemenyedtol nem fog megváltozni a blog!
    Nekem nagyon tetszett:) es szerintem a legtobb olvasónak is:*

    Niki xx

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen, hogy ezek utan Lea, meg igy tud vele beszelni, egyszeruen imadom. Gondoltam, hogy lesz egy fordulat ahol Harry ennyire duhos lesz, de meg eddig minden mas blogban ugy olvastam, hogy ilyenkor a lanyok osszetornek es engedelmeskednek Harrynek es ezert is imadom a te irasodat, mert tudom, hogy sose fogsz olyat irni mint masok. Annyira varom mar azt a reszt, mikor Harry beleszeret Leaba es el is mondja neki, ami meg biztos messze lesz, de nagyon varom! Kivancsi vagyok a kovetkezo reszre (mint mindig) !!! :)

    VálaszTörlés
  6. Na annyian írtak vélemény mostmár én is :)
    Szerintem fantasztikus részlet annyira meg tudsz lepni imádom Lea természetét ezt az erős nőt ez kell Harrynek aki nem adja csak úgy meg magát amugy én
    Még el szoktam azon is gondolkodni hogy Lea Harryit azonosítota akkor ha nem Harry volt akor ki ?
    Valaki fel húzot egy Harry maszkot vagy mi???
    ALIG VÁROM A KÖVI RÉSZT :)
    szeretetel Klau1D

    VálaszTörlés
  7. Ajj Leanak kene valamit csinalnia:// a bosszura gondolok;):DD vagy el is szokhetne vagy vmi...ezek utan nem nagyon kellenne megbocsatania...:( a resz nagyon jo lett :-) siess a kovetkezovel:*

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.