2016. április 11., hétfő

38. Fejezet*Több, mint tökéletes

Facebook csoport: Alexa S. blogs

A combomon vándorló ujjak érintésére térek magamhoz. A kabint már a fény temeti maga alá, amely arra enged következtetni, hogy eljött az ébredés ideje. Harry ujjai a bugyim korcáig siklanak, be egyenesen a trikóm vékony anyaga alá, ahol a hasamon simít végig. Megremegek az érintése nyomán, de a szemeimet még nem nyitom fel. Meleg lehelete megsimogatja a nyakam bőrét, az ajkait pedig lassan végighúzza a felületen. Felsóhajtok. A jelenléte feszélyez, az undor felébred bennem, s azonnal el is kezdek húzódni tőle. Mivel így is már az ágy szélén fekszem, nehezen oldható meg, de nem csak emiatt. A karjával biztosan tart, s húz vissza magához. Felmordul, ezzel kellően kifejezi a nem tetszését. Szemérmetlenül csúsztatja feljebb a kezét, míg a mellemhez nem ér, s markolja meg. Felnyögök, a fejemet hátra vetem, ám a csuklója köré fonódnak az ujjaim. A megállás ismeretlen számára. A bimbót két ujja közé fogja, s finoman gyötörni kezdi, minek köszönhetően a neve a számon szökik ki. Tudja, hogy mivel vehet le a lábamról, és tagadni sem tudnám, hogy mennyire is vágyom rá.
A hátára fordul, engem is vonva magával, így félig az ő testén fekszem. Egyik keze még mindig a mellemen van, a másik, amely a testem alatt pihen, s úgy ölel át, a bugyimba csúszik. Felnyögök a kellemesség érzésének köszönhetően. A fejemet oldalra fordítom, az arcunk egy vonalban van, az ajkai érintik az enyémet, ám csók nem csattan el. A szemei rabul ejtenek, de párhuzamosan az ujja belém csúszik, az én számon pedig a neve szökik ki. A lábaim önkényesen tárulnak széjjelebb a precíz mozdulatai előtt, s a nedves ölem elébe is megy az érintéseinek.
Nyelvével végigszánt az alsó ajkamon, én pedig a szája után is kapok, s heves csókot kezdeményezek. A szája és az ujjai szinkronban mozognak, ezzel engem a kielégülés felé hajszolva. Fogaival meghúzza az alsó ajkamat, az ujjainak munkálatait pedig befejezi. Végigsimít a számon, mire megérzem a saját ízemet, ám pirulásnak nincs helye mellette.
Pillanatok alatt találom magamat fölötte, ahogyan lassan magamba fogadom várakozó péniszét. Felül hozzám, s miközben a megfelelő tempómat felveszem, ő a mellkasomat hinti be édes csókjaival. A keze mindenhol ott van, ahogyan az enyémek is bátran vesznek el a tincsei rengetegében. Csókoljuk, érintjük, és talán még szeretjük is egymást, e korai órákban.
Pihegve fekszek Harry mellkasán élvezve a hátamon a simogatását. Melegem van, valamilyen oknál fogva még sem húzódok el az öleléséből. Csend ölel körül bennünket, és meglepő békesség is. Keze felvándorol a tarkómig, a hajamat markába fogja, s a fejemet hátra húzza a száját pedig az enyémére nyomja. Nehéz csókot ad, aztán elhúzódik tőlem, és a szemeimbe néz.
- Készüljünk el, és induljunk, mert lekéssük a gépet - felül, és kimászik az ágyból.
A meztelen teste elvonja a figyelmemet, ezért is fogom fel egy pár pillanat után, hogy mit is mondott.
- Hova megyünk?
- New Yorkba - feleli, miközben a fürdőszobába vonul.
- Hogy micsoda? Miért? - hagyom el én is az ágyunkat és sietek utána úgy, ahogyan vagyok a fürdőbe. - Harry, miért akarsz New Yorkba menni?
- Baba, vegyél levegőt is - pillant rám a tükörben. A haját összefogja, és borotválkozni kezd. - Meglátogatjuk a szüleidet, már mindent elintéztem.
- Miért? Én ezt nem akarom!
- De, igen, te is akarod. Ne tagadd, hogy hiányoznak neked, ami érthető is. Egy hotelben fogunk megszállni, beülünk majd egy-két színház előadásra is, aztán elütjük az időt.
- Elütjük az időt? Harry, ez nem te vagy, mi van veled? Neked mindig az üzlet az első, mindenki mást leszarsz. Hol érdekel téged, hogy én milyen viszonyban vagyok a szüleimmel?
- Baba, készülj el, és indulunk. Ha érezted volna, akkor csak kijelentő mondatot használtam, sehol egy kérdés sem volt. Igyekezz!
- Nem cibálhatsz oda a szüleimhez az akaratom ellenére! - világítok rá a valóságra.
- Ne viselkedj gyerekesen - mordul rám, s újabb réteg habot húz le az arcáról.
- Harry, ez...
- Lea - fordul velem szemben. - Kérlek, menj, és készülj el, mert különben így viszlek el egészen New Yorkig!
- Pont te, aki a féltékenység mintaképe - horkanok fel, de tőle csak egy goromba nézést kapok.
- Ne szítsd a tűzet, mert a végén még megégeted magad!
- Micsoda bölcs szavak - lépek be a zuhanyba, s meg is engedem azt, hogy a mormogó szavait teljesen, s mielőbb kizárjam.

A tükör előtt egyik lábamról a másikra állok. Harry mondta, hogy megfelelő ruhákat pakoltak el nekünk, amelyek már a parton, az autóban várnak ránk, amellyel kimegyünk a reptérre.
- Lea, csodás vagy, de indulhatnánk?
- Biztos jó ez?
Az ujjaimat végig húzom a nyakláncomon, és megigazítom a ruhámat. Könnyed, az utazáshoz megfelelő, még is csinos. Szerencsére már New Yorkban is beköszöntött a viszonylag nyárnak nevezhető időszak, aminek nagyon örülök. Kétlem, hogy most a nagy hidegeket eltudnám viselni.
- Tökéletes vagy!
Hirtelen fordulok meg a kijelentése hallatán, s az arcomra a döbbenet ül ki. Szokott bókolni, de a tökéletes jelzővel még nem illetett az eddigiek során.
- Mi a baj? - szalad ráncba a homloka.
- Semmi, csak meglepett, amit mondtál - vallom be.
- Mindig megdicsérem, hogy mennyire is csinos vagy.
- Igen, de ez most más volt - túrok bele a hajamba, miközben közelebb lép hozzám. A derekamra simítja a kezét, és magához von. A magas sarkaim ellenére is fel kell néznem rá, ha a tekintetét keresem. - Számomra tökéletes vagy, de azt hittem, hogy ezzel te is tisztában vagy.
- Néha még abban sem hiszek, hogy egymás mellett lenne-e a helyünk - nevetek fel.
- Hát pedig jobb, ha megszokod - ad a számra egy puszit. - Induljunk.

A sárga taxiban ülve a kezeim remegni kezdenek, a szívem pedig erősen dobban meg ismétlődően. Harry megfogja a kezemet, a kemény combjára helyezi, és az ujjait egybefonja az enyémekkel. Pontosan tudom, hogy hol is haladunk, így ennek köszönhetőn lélegzek fel. Még nem hozzánk, hanem a hotelbe megyünk, amely a belvárosban található. Harry kifizeti az utat, a csomagunkat pedig a londiner veszi el.
A hotel hatalmas, és emlékszem, hogy amikor erre jártam, mindig megcsodáltam, hogy mennyire gyönyörű, s milyen jó azoknak, akik akár csak egy éjszakát töltenek el itt.
Bejelentkezünk a recepción, és a kulcsok megszerzését követően a lift irányába megyünk, amely a megfelelő emeletre visz bennünket. Harry most egy lakosztályt foglalt le, ami meg sem lep. Emlékszem, amikor Rómában voltunk többször is bosszús volt, és szitkozódott, amiért egy szoba jutott csak nekünk.
- Minden rendben? - lép mögém Harry.
Már az ablak előtt állva bámulom a nyüzsgő utcát, amely annyira hiányzott, még ha nehéz is bevallanom.
- Muszáj a szüleimmel is megejteni a találkozót?
- Baba, ne legyél nyuszi - nevet fel, és emiatt az én szám is mosolyra húzódik. - Ők a szüleid.
- Ne is emlékeztess - döntöm a fejemet a mellkasának. - Ők azok, akik prostinak neveztek, még ha szó szerint nem is mondták ki.
- Mind a ketten tudjuk, hogy nem vagy az - emeli fel államnál fogva az arcomat. - Sokkal több vagy ennél, és erre ők is rá fognak jönni a vacsora alkalmával.

6 megjegyzés:

  1. Eszméletlen lett:) Ha meg kéri a kezét, kíváncsi vagyok a reakciókra:) Mindenkiére:) Remélem Harry nem láncolja magához egy bébivel, mert nem igazán védekeznek, vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet a dolog.
    Várom a következőt :)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Nem, nem védekeznek, akkor azt írnám. :) Illetve, Harry hangsúlyozta is talán többször is ezt..:)
      Xx

      Törlés
  2. Én se vettem volna észre hogy védekeznének
    És jujh ha meg kéri a kezét az annyira fantasztikus lenne igaz szerintem ez nem igazán fog változtatni a szülők véleményén
    Amugy Harry tényleg milyen fura hogy kedves de jo hogy kedves csak furcsa volt igy hirtelen :D
    Várom a kövit nagyon izgalomal ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Harrynek a hangolata eléggé sokszor vesz éles fordulatot. :) Nem, nem védekeznek, ahogyan az előtted lévő megjegyzésre reagálva, itt is leírom, hogy többször is említve volt ezzel kapcolatban pár dolog.:) XX

      Törlés
  3. Drága Alexa!

    Esküszöm, hogy nem találok szavakat. Imádtam, de tényleg. Rengeteg lehetőség van arra, hogy hogyan fog folytatódni, de úgy érzem Harry „Igazán kár érted baba” mondta most mutatja meg a szülei előtt, hogy tudja, hogy le a rendőröknek dolgozik. Én erre tippelek, mert az utolsó pár mondat, hogy a szülei prostituáltnak gondolták és nem az és, hogy most elmondják, hogy annál több….. nem tudom, de nekem nagyon ezt sejteti az egész. Aztán lehet, hogy pont nem. Lehet, hogy Harry megkéri a kezét? Bár téged ismerve, tuti valami kis ravaszság és dráma van benne, de ezt imádjuk. :* Félre ne érts az össze blogodat – még a befejezetteket – máig olvasom, de be kell vallanom az összes Harry-t imádom, de a maffiásat, talán egy picit jobban. :D Az biztos ennél a történetednél valami nagy drámára számítok. Nem tudom. Pl.: mikor Harry-t kivégzik (térdelve, ahogy az egyik fejezetedben mondta Harry) talán Lea végig nézi, miközben a hasára simítja a kezét. Vagy nem tudom……fogalmam sincs, hogy Lea meddig játsza a szerepét, ami már szerintem nem is szerep. Egyértelműen őszinte érzéseket táplál a fiú iránt, és remélhetőleg Harry is. Egyszerűen elmondani se tudom, hogy mennyit jelentesz nekünk olvasóid számára. Ha egy pár hétig nem kapunk híreket a fiúkról hírt, akkor a te írásaid mentenek meg és egy olyan helyre repítenek, hogy leírhatatlan. Teljes mértékkel bele tudom magam élni az egész szituációba és olyan, mintha ezeket a dolgokat a valódi énekes Harry tenné meg, nem ahogy a szerepe van, hogy pl. maffiózó, vagy autóversenyző stb. Akkora támaszt nyújtasz ezzel, mintha csak Harry a miénk lenne és nem modellekkel kavargatna, hanem mi lennénk a párjai. Oké, ez lehet, hogy elég bízarnak tűnik, de ez az igazság. Nincs nagyobb boldogság, mikor egy hosszú nap után meglátom, hogy részt hoztál. Szinte könyörgök egy kis nyugalomért, hogy minden szót, betűt nyugodtan egyedül el tudjak olvasni. Mert egyszerűen hihetetlen, amit művelsz és bárki bármit mondhat ez így van. És itt az ideje, hogy higgy magadban, mert káprázatos tehetséged van az íráshoz. Minél előbb várom a következő részeket, azt pedig rád bízom melyik blogodba, mert az összeseset imádom. :D

    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhh, hát először is, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖ!!!!!! :))
      Örülök, hogy ennyre tetszik a történet, számomra is jelenleg ez a legkedvesebb, és talán kijelenthetem, hogy a Laters, baby után ez a kedvencem, annak ellenére, hogy már rengeteg törtnénetet írtam.
      Hát nem árulom el, hogy mit is szeretnék belőle kihozni, vagy, hogy a következő bejegyzésben mi fog szerepelni, de garantálom a drámát. :)) Az erotikus-dráma azt hiszem, hogy az én témám. De szóljon bárki, ha én látom rosszul. :D
      Nagyon aranyos vagy, és nagyon köszönöm, újra, hogy így gondolod! :) Sokat jelnet egy-egy ilyen komment, rengeteg pozitív energiát ad ;)
      Remélem, hogy mindenre reagáltam. :D
      Xx

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.